13

نظر 13 تحلیلگر دنیا درباره شکست و رسوایی صهیونیستها در غزه

[ad_1]

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیمطوفان الاقصی همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی 23 خرداد در حرم مطهر امام خمینی (ره) اشاره کردند، نه تنها نقطه عطفی در مبارزه تاریخی ملت فلسطین با رژیم صهیونیستی است، بلکه همچنین یک توسعه در سطح منطقه ای و بین المللی است.

بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران برجسته علوم سیاسی و روابط بین الملل به این موضع رسیده اند و در این باره موضع گیری کرده اند. به یک معنا می توان گفت که 7 اکتبر 2023 تاریخ مبارزه فلسطین و اسرائیل را به قبل و بعد تقسیم کرد. جان میرشایمر، نظریه پرداز برجسته مکتب رئالیستی، معتقد است که اسرائیل می خواهد فلسطینی ها را از نوار غزه بیرون راند و به همین دلیل حملات خود را در این سطح در آن نوار ادامه داده است.

میرشایمر ​​می افزاید که اسرائیل بازنده همه حوادث غزه است زیرا: «اول، زمانی که اسرائیلی ها نوار غزه را در سال 2005 ترک کردند، دوباره در همان نوار گیر کردند. آنها هیچ راهی برای خروج و راه حلی برای این مشکل ندارند… آنها غزه را غیرقابل زندگی کرده اند و فلسطینی ها تمایلی به ترک آن ندارند… دلیل دومی که میرشایمر ​​برای صهیونیست ها در توضیح این شکست استراتژیک آورده است آسیب جدی به بازدارندگی این رژیم است. میرشایمر ​​گفت: «اسرائیلی ها معتقد بودند که بازدارندگی آنها به تشدید تسلط بستگی دارد. این به این معنی است که وقتی کسی به من ضربه می زند، من او را محکم تر می زنم… اما اکنون کاملاً واضح است که اسرائیل کنترلی بر تنش با حزب الله و ایران ندارد… آنها نمی توانند درگیری با حزب الله را متوقف کنند.»

ناکامی جبران ناپذیر صهیونیست ها در 7 ماه گذشته به حدی بود که با وجود ضربه شدید امنیتی و وجودی در 7 اکتبر 2023، نتوانستند به اهداف خود برسند. این موضوع در سخنرانی امروز حضرت آیت الله خامنه ای منعکس شد. رهبر معظم انقلاب در این زمینه فرمودند: تحلیلگر امنیتی صهیونیستی از درون رژیم صهیونیستی می گوید در سرها و مقامات ارشد رژیم صهیونیستی سردرگمی و سرگیجه است و نمی دانند چه باید بکنند و می گوید: اگر محتوای گفتگوها و اختلافات مقامات اسرائیلی در رسانه ها منتشر شود 4 «میلیون ها نفر اسرائیل را ترک خواهند کرد». احتمالاً منظور او تحلیل رونن برگمان، تحلیلگر ارشد امنیتی اسرائیل است. برگمان، روزنامه‌نگار و نویسنده نزدیک به موساد، درباره بحران تصمیم‌گیری داخلی اسرائیل می‌گوید: «اگر بحث‌های داخلی مقامات در رسانه‌ها پخش می‌شد، 4 میلیون نفر برای ترک اسرائیل به فرودگاه بن گوریون می‌شتابند. “

رهبر انقلاب اسلامی همچنین به اظهارات «ایلان پاپه» مورخ یهودی درباره نشانه های پایان رژیم صهیونیستی اشاره کردند. ایلان پاپ که سابقه عضویت در حزب الله عربی تحت رژیم صهیونیستی را دارد، اخیراً درباره نشانه های افول این رژیم گفت: پروژه صهیونیستی در حال مرگ است و جنبش آزادیبخش فلسطین آماده پرکردن این خلأ است شکاف عمیق بین سکولار و مذهبی، حمایت بی‌سابقه از فلسطین در جهان، ابتکارات بی‌سابقه ضد اسرائیلی سازمان‌های بین‌المللی که قبلاً از صهیونیست‌ها حمایت می‌کردند، کاهش محسوس اقتصادی، ناتوانی ارتش اسرائیل در دستیابی به اهداف. وی از جنگ چه در جبهه غزه و چه در جبهه شمالی (لبنان) و در نهایت مخالفت نسل های جدید یهودیان جهان با عملکرد و اقدامات اسرائیل، 6 نشانه را نام برد که نویدبخش افول این رژیم است.

«دنیس راس» دیپلمات و نویسنده برجسته آمریکایی که در زمان جورج دبلیو بوش نیز رئیس دفتر سیاست وزارت خارجه آمریکا بود، اخیراً در مقاله ای جدید درباره وضعیت جنگ غزه نوشته است: «اسرائیل نیروی انسانی برای کنترل دارد. غزه و بساز استراتژی و معادله نظامی جدیدی برای آن ندارد. بنابراین در دراز مدت شاهد بازگشت حماس خواهیم بود. آنچه اسرائیل از آن رنج می برد، طرحی برای پایان موفقیت آمیز جنگ است. اگر اسراییل نتواند غزه را غیرنظامی کند (که فاصله زیادی تا الان دارد)، نظامی‌سازی مجدد سرنوشت اجتناب‌ناپذیر غزه خواهد بود.»

«جودی باتلر» فیلسوف آمریکایی نیز با اشاره به اینکه یک نسل کشی واقعی در غزه در حال وقوع است که پایه های اخلاقی را زیر سوال می برد، خاطرنشان می کند: رسانه ها درد و رنج مردم فلسطین را در دهه های اخیر در مهاجرت اجباری، دستگیری های غیرقانونی و غیرقانونی نادیده می گیرند. قتل گرفته می شود

این فیلسوف آمریکایی با اشاره به اظهارات زننده وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در توصیف مردم فلسطین به عنوان حیوان، تاکید می کند که اهمیت اخلاقی وضعیت کنونی غزه مستلزم توجه به ظلمی است که در گذشته بر ملت فلسطین تحمیل شده است. 70 سال.

«جورجیو آگمابن» فیلسوف و زبان شناس ایتالیایی در صفحه اجتماعی خود با اشاره به ادعای صهیونیست ها مبنی بر ساخت میکروفن های جدید، تاکید کرد که آیا صهیونیست ها نیز در مقابل مردم غزه میکروفن نصب کرده اند. مقاومت).

فرانچسکو بورژنو یکی دیگر از نویسندگان ایتالیایی است که با اشاره به اینکه حماس یک جنبش مردمی است به کشورهای غربی توصیه کرد که به عنوان نماینده ملت فلسطین با این گروه تعامل داشته باشند.

«الیویر روی» فیلسوف فرانسوی و عضو مرکز مطالعات سیاسی پاریس با اشاره به اینکه صهیونیست ها به دنبال اختراع دین جدیدی با کمک انجیلی ها بودند، تأکید کرد که اسرائیلی ها می خواهند «جهل مقدس» را به عنوان دین بیرون زنده کنند. هنجارهای فرهنگی و نظریه پردازی

در همین رابطه «هانی مصطفی» نویسنده و نویسنده مصری با اشاره به وضعیت فلسطین درباره طوفان الاقصی نوشت: تصور کنید شبانه روز توسط ماهواره ها و پهپادها در محاصره دریا و خشکی، دوربین های مداربسته به تماشای شما بنشینند. و جاسوسان خائن و کل مساحت در اختیار شما 365 کیلومتر است. عملیات علیه الاقصی چیزی جز غافلگیری برای جهان نیست.

«محمد سلیم العوا» اندیشمند و عضو اتحادیه علمای اسلام نیز با اشاره به نقش طوفان الاقصی در احیای اندیشه مقاومت در میان جوانان مسلمان، اظهار داشت: طوفان الاقصی یک امر جدید است. موتور ملت های عربی و اسلامی پس از سال ها رکود در مقابله با رژیم صهیونیستی. این یک ضایعه بزرگ برای اسرائیل بود.

مشکل اینجاست که جدای از اندیشمندان روابط بین الملل، فلاسفه و متفکران نیز از منظر اخلاقی و انسانی به این قضیه پرداخته اند. زیرا طوفان الاقصی انگیزه ای بود برای همه جهان تا دوباره توجه خود را به موضوع فلسطین معطوف کنند و بار دیگر فلسطین در صدر قرار گرفت. اخبار این در حالی است که صهیونیست ها همواره سعی کرده اند به هر طریقی نام فلسطین را فراموش کنند.

«واسینی الاعرج» نویسنده و مورخ الجزایری استاد دانشگاه سوربن با انتقاد از موضع کشورهای عربی در قبال جنگ فلسطین تاکید کرد که این جنگ نشان داد که ما در عصر وحشیگری و قدرت های بین المللی زندگی می کنیم. آنها به رهبری آمریکا و کشورهای اروپایی در این نسل کشی به اسرائیل کمک کردند.

عفی شلیم، مورخ یهودی و استاد روابط بین الملل دانشگاه آکسفورد، با اشاره به اینکه برای درک تأثیر طوفان الاقصی باید به ابعاد تاریخی آن توجه کرد، می گوید: ریشه های طوفان الاقصی می رود. به آغاز درگیری فلسطین و اسرائیل برمی گردد و ریشه در این ایده یهودی دارد که اگر زور جواب نداد، با قدرت بیشتری عمل کنید. فلسطینیان تحت اشغال مشروعیت دفاع از حق تعیین سرنوشت خود را دارند.

طه عبدالرحمن، فیلسوف مغربی نیز با اشاره به اینکه طوفان الاقصی دفاع مشروع از فلسطینی ها بود، تاکید می کند که مردم غزه کاری کرده اند که هیچکس در تاریخ انجام نداده است. آنچه در غزه اتفاق افتاد احیای ارزش های انسانی است و مقاومت فقط برای رزمندگان (خط مقدم) نبود، مردم فلسطین نیز در این مقاومت نقش داشتند.

انتهای پیام/

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا